Ridderkerks Dagblad | Veel nieuwe versterkingen voor sv Bolnes
mainImage

Veel nieuwe versterkingen voor sv Bolnes

8 april 2021, 14:58 uur
Lokaal

De technische commissie van sv Bolnes is erin geslaagd om de nodige versterkingen aan de selectie en trainersstaf toe te voegen met het oog op de volgende voetbaljaargang. 

Allereerst hebben alle huidige selectiespelers aangegeven ook in het volgend seizoen de prachtige clubkleuren van de zebra’s graag te willen verdedigen. Daarnaast is de technische commissie zeer verheugd om te kunnen melden dat sv Bolnes zeven versterkingen mag verwelkomen. Wesley de Sterke, Romano Liefeld, Reinier Toes en Ricardo Bakker komen allen over van 's Gravendeel. Francesco Messina verruilt VVGZ voor Bolnes, terwijl Bob Krens overkomt van ZBC'97. Tot slot sluit ook Nick van Dijk, momenteel spelend voor RVVH onder 19, volgend seizoen aan bij de selectie van trainer Sergi Lopes. Vanuit de jeugd worden Jeremy Koetsier en Marlon Hubregtse overgeheveld naar het eerste elftal. 

De technische commissie hoopt de komende weken nog meer versterkingen te kunnen melden. Er zijn nog gesprekken gaande met diverse spelers die ook interesse hebben getoond om bij Bolnes te komen spelen. 

Verder is voldaan aan de wens van hoofdtrainer Sergi Lopes om assistentie te krijgen. Edwin van Dijk vervult met ingang van het nieuwe seizoen de rol van assistent-trainer. Sieg Verzendaal wordt keeperstrainer. "Met deze organisatie, selectie en nog mogelijke versterkingen zal de Bolnesser Berg hopelijk voor veel tegenstanders weer een hele zware hobbel worden", aldus de club. 


Foto: Geert van Someren