Twee nieuwelingen voor vv Rijsoord

4 April 2021, 11:49 uur
Lokaal
mainImage

De selectie van vv Rijsoord krijgt met het oog op het nieuwe seizoen steeds meer vorm. De technische commissie heeft, in samenspraak met trainer Sieme Zijm, wederom twee toezeggingen ontvangen. 

Nick Ruigrok, de 21-jarige talentvolle aanvaller van zondag tweededivisionist Westlandia uit Naaldwijk, is tot de conclusie gekomen dat hij bij Rijsoord van waarde kan zijn. Hij wil meer minuten gaan maken en een betere voetballer worden om misschien uiteindelijk gelouterd terug te kunnen keren bij Westlandia. "Daar willen wij als Rijsoord graag ons steentje aan bijdragen. De TC en trainer Sieme Zijm, die al eerder met hem samenwerkte, hebben daar alle vertrouwen in", luidt een statement van de club. 

De 24-jarige Jardel Drenthe komt over van sv Nootdorp. De verdediger speelde eerder voor onder meer Excelsior Maassluis en RVVH. Een meer dan welkome aanvulling voor de jonge selectie van Rijsoord.

Afscheid nemen doet de hoofdklasser echter ook. Chris Promes heeft uiteindelijk besloten om Rijsoord na een tweede periode van opnieuw twee seizoenen te gaan verlaten. Een recente verhuizing en zijn blessuregevoeligheid hebben er toe geleid dat hij ervoor kiest om op een lager niveau zijn carrière voort te willen zetten.