The Cats Aglow treedt op op Koningsplein

15 May 2024, 14:47 uur
Lokaal
mainImage

Zaterdagavond 18 mei vanaf 19.30 uur treedt tributeband The Cats Aglow op in Ridderkerk. The Cats Aglow brengen al jaren de welbekende Palingsound van The Cats weer terug naar de theaters en nu ook naar de poppodia. Zaterdagavond zijn ze te zien op het Koningsplein. 

Er vallen in elk geval genoeg hits ten gehore te brengen, want daarvan scoorden The Cats er nogal wat. Maarliefst 36 Top 40-noteringen, waarvan er vijf ook nog eens de eerste plaats wisten te bereiken. De hits hebben voor veel mensen eeuwigheidswaarde, want ook in de Top 2000 is de band nog altijd goed vertegenwoordigd.

Al die evergreens worden met liefde en vakmanschap nu naar het podium gebracht door The Cats Aglow Tribute die zich vernoemen naar het succesalbum met daarop hun grootste hit ‘One Way Wind’. Maar natuurlijk hoor je deze avond ook gloedvolle uitvoeringen van al die andere hits waarmee de originele band destijds Volendam definitief op de kaart zette. Waaronder ‘Lea’, ‘Why’, ‘Magical Mystery Morning’, ‘Where Have I Been Wrong’, ‘Let’s Dance’, ‘Vaya Con Dios’, ‘Sailing Home’ en ‘The Jukebox’.