sv Bolnes begint competitie in mineur

28 September 2020, 16:15 uur
Lokaal
Geert van Someren

sv Bolnes is het nieuwe voetbalseizoen dit weekend niet al te best begonnen. Tegen DRL werd met 8-2 verloren.

Binnen twee minuten opende DRL al de score. Stanley Muth dacht de bal met een achterwaartse hak te raken, maar miste volledig. De spits van DRL was er als de kippen bij en schoot raak. Binnen één minuut was het dankzij Ian Londt echter alweer 1-1. Londt was attent nadat de keeper een poging van Robin Visser niet goed genoeg kon verwerken.

Lang stond de gelijke stand niet op het bord, want na een foute pass van Stanley Muth profiteerde DRL opnieuw. De 3-1 was een inschattingsfout van Ronald Vrolijk. Een speler van DRL kreeg hierdoor een geweldige schietkans, bedacht zich niet en schoot de 3-1 binnen. Het duurde een kwartier voordat de 4-1 op de borden kwam. Ronald Vrolijk gleed uit, waarna een DRL-aanvaller opnieuw wist te profiteren.

In de rust greep trainer Lopes in en voerde hij de nodige wisselingen door in het elftal van Bolnes, dat goed aan de tweede helft begon. Binnen vijf minuten maakte Jailson met een prachtig schot de 4-2. Helaas bleek de opleving van korte duur. DRL liep in het restant van het tweede bedrijf eenvoudig uit naar 8-2. Bolnes speelde voornamelijk in de defensie voor Sinterklaas en zal echt beter moeten gaan spelen, wil het in de komende weken punten gaan verzamelen.