Pakkepapier voor de allerkleinsten in Het Kruispunt

25 October 2020, 08:28 uur
Lokaal
mainImage
Dimmel fotografie

Clowneske interactieve voorstelling, speciaal voor de allerkleinsten

Over de voorstelling
Hooggeëerd publiek, het is vandaag een hele speciale dag! Vandaag hebben we wat te feesten en te vieren. Kijk nou! Speciaal voor deze bijzondere feestdag heeft iedereen z’n mooiste pakje aan. Ook Lukas draagt zijn speciale feestdagstrik! We zingen samen liedjes en kijk daar, allemaal ingepakte cadeautjes om te geven aan elkaar. Wat vindt Lukas cadeautjes toch leuk! Zou er eentje voor hem bij zijn?

Lukas houdt het meest van het kleurrijke en vrolijke pakpapier. Scheur, knisper, kras, snel het papiertje vrijmaken van het pak. Hiep hiep hoi, wat een plezier met al het pakkepapier! Maar jemig, wat een rommel en jeetje, wat een zooi! Snel pakt hij zijn eigen rol pakkepapier, hij zal alles weer netjes maken. Of gaat hij toch samen met de kinderen lekker verder scheuren?

‘Pakkepapier ‘is een clowneske interactieve voorstelling, speciaal ontwikkeld voor dagen waarop er iets te vieren is. Samen met de dreumesen en peuters verbaast Lukas zich over alle bijzondere eigenschappen van pakpapier. Cadeautjes zullen nooit meer hetzelfde zijn.

Workshop 
Na de voorstelling kun je meedoen met de workshop ‘Spelen met papier’. We gaan dansen op muziek en lekker scheuren, vouwen en kreukelen met papier. Wat voor geluid maakt het? Hoe voelt het? En wat kun je er nog meer mee doen?’De workshop wordt georganiseerd door de Bibliotheek AanZet. 

Meer info en tickets
De voorstelling is te zien op za. 7 november, 10.30 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via www.theaterhetkruispunt.nl