Ridderkerks Dagblad | "Koop je loten voor vv Rijsoord!"
mainImage

"Koop je loten voor vv Rijsoord!"

16 september 2021, 13:20 uur
Lokaal

De Grote Club Actie die vorig jaar zo succesvol is verlopen voor vv Rijsoord, wil de club dit jaar gaan overtreffen. Het doel van de vereniging: genoeg geld bijeensparen voor trainingsmaterialen voor de jeugdafdeling.

Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2021. Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. En dus ook de leden van V.V. Rijsoord.

Extra inkomsten hard nodig
Sabrina Boekhout, Coördinator van de jeugdcommissie van vv Rijsoord: “Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor de realisatie van ons jeugdplan. We gaan trainers trainen, nieuwe uitdagende trainingsmaterialen aanschaffen en oude materialen vervangen. Dit alles om onze jeugd, de talenten van de toekomst, te helpen in het verder ontwikkelen van hun voetbal skills. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel van 12.000 euro te behalen met hulp van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!” Juist nu, na een ingrijpende coronaperiode, kan de club die extra financiële steun goed gebruiken.

80% gaat naar de club
Vorig jaar was de opbrengst van vv Rijsoord 10.746 euro. Een fantastisch resultaat dat alle verwachtingen overtrof. "Maar bij Rijsoord willen we onszelf altijd overtreffen, dus leggen we de lat dit jaar weer een stukje hoger", zo luidt het motto van de club. Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat.