Facet heeft tegenwoordig eigen 'SPORTsWall' in Bolnes

16 March 2023, 20:20 uur
Lokaal
mainImage
Facet Ridderkerk

Facet Ridderkerk beschikt tegenwoordig over een SPORTsWall. De SPORTsWall is een interactieve muur om te bewegen, leren en ontmoeten. De aanschaf van de muur is mogelijk gemaakt met subsidie van het Sportakkoord Ridderkerk. Door deze interactieve muur wordt er een grenzeloze keuze aan leuke activiteits- en denkspellen op de muur geprojecteerd. Deze spellen worden vervolgens aangestuurd door ballen tegen de muur te gooien.

De muur is voor iedereen van jong tot oud. Basisschoolkinderen kunnen leren en bewegen tegelijk. Jongeren kunnen zelf eerst hun eigen spellen ontwerpen en daarna spelen. Voor ouderen zijn er ook genoeg mogelijkheden zoals memory, puzzels of educatieve spellen over bijvoorbeeld de geschiedenis van Ridderkerk. De mogelijkheden met de muur zijn dus heel divers.

Wil je op een leuke, gezellige en nieuwe manier bewegen? Maak dan gebruik van de SPORTsWall want hij zit vol met leuke, actieve en motiverende spellen. De meeste spellen zijn geschikt voor 1-4 deelnemers.

De interactieve muur staat in het Wijkcentrum Bolnes, Noordstraat 255a. Benieuwd naar de werking van de muur en zin om op een andere manier te bewegen? Kom dan een kijkje nemen op woensdag 22 maart tussen 10.30 en 12.30 uur. De koffie en thee staat klaar. Deze dag is voornamelijk voor ouderen. Er volgt binnenkort nog een officiële opening.