Breimiddag in Wijkcentrum West

11 June 2024, 10:10 uur
Lokaal
mainImage

Vrijdag 14 juni is er een breimiddag van 13.30 tot 15.30 uur in Wijkcentrum West aan de Boksdoornstraat 80. Deelname aan deze middag kost € 3,- en koffie met wat lekkers is hierbij inbegrepen.

Deze breiclub is er voor gezelligheid, maar levert ook een bijdrage aan het goede doel “Stichting draagt elkanders lasten”. Deze stichting zet zich in voor de armen en kansarmen, in met name Oost-Europa. Uiteraard mag u ook uw eigen wol gebruiken om voor uzelf te breien, maar dan weet u dat een gedeelte van uw bijdrage ook gaat naar het goede doel.

"Aanmelden is niet nodig, dus kom gerust langs om te kijken en doe gezellig mee. Heeft u goede en hele bollen wol over, dan zijn wij daar blij mee."

Facet biedt iedere vrijdagmiddag een gevarieerd aanbod aan voor een gezellige middag. De kosten variëren tussen de € 2,50 en € 4,00.

Voor informatie over deze en/of andere activiteiten die door Facet Ridderkerk georganiseerd worden in Wijkcentrum West kunt u kijken op de website: www.facetridderkerk.nl of contact opnemen met sociaal werker ouderen Wendy Snel. Zij is te bereiken via 0180 – 432 350 of [email protected]