Bekende oud-prof leidt vv Rijsoord - Alexandria'66

19 April 2024, 14:41 uur
Lokaal
mainImage

Het blijft spannend voor vv Rijsoord en dus lijken de Kraaien nog vier finales te gaan spelen om aan de goede kant van de streep te blijven. Wat hadden ze zichzelf en de technische staf afgelopen zaterdag een dienst kunnen bewijzen door de 2-0 voorsprong 'gewoon' over de streep te trekken. Het werd in de slotminuten echter nog 2-2 en daar was tegenstander cvv Zwervers uiteindelijk begrijpelijker blijer mee dan Rijsoord, wat met een kater het veld verliet.

Een schone taak voor spelers en staf om dan komende zaterdag de drie punten op het eigen kraaiennest te houden. Dan komt er wederom een directe concurrent naar Rijsoord, namelijk Alexandria'66. Zij wisten afgelopen zaterdag af te rekenen met Pelikaan (4-1). Bovendien zullen zij (en wij) zich nog de bizarre wedstrijd herinneren in Capelle aan den IJssel toen Rijsoord met 4-5 de punten wist mee te nemen naar Rijsoord.

De wedstrijd begint weer op het gebruikelijke tijdstip van 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Danny Koevermans. Deze ex-profvoetballer en zelfs voormalig international fluit alweer een aantal jaren bij de amateurs.