4 t/m 14 oktober Kinderboekenweek in de christelijke boekhandel

2 October 2023, 13:27 uur
Lokaal
mainImage

De Kinderboekenweek komt er weer aan! Van 4 t/m 14 oktober staat in heel Nederland het kinderboek in de schijnwerpers. Ook bij boekhandel de Kandelaar is er volop aandacht voor het christelijke kinderboek.

Omdat lezen zo belangrijk is voor kinderen roepen we alle ouders, verzorgers en grootouders op hun (klein)kinderen te verrassen met een boek. Het hele jaar door, maar vooral tijdens de Kinderboekenweek. Hoe jonger kinderen plezier krijgen in lezen, hoe meer profijt ze er later van hebben. Kom lekker met ze snuffelen bij ons in de boekhandel.

Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar ‘Bij mij thuis’. Hiermee vieren we 'thuis', in alle vormen, verschillen en gelijkenissen. Bij iedereen is het thuis anders. Het thema wakkert gesprekken aan om te vertellen over thuis. Deze Kinderboekenweek vieren we ‘thuis' in alle vormen en ontdekken verschillen en gelijkenissen. Het gaat over culturen en gewoontes, over gezinssamenstellingen en diversiteit.

Tijdens de Kinderboekenweek zijn er drie speciale actieboeken verkrijgbaar bij boekhandel de Kandelaar. Het prentenboek Thuis bij de koning van Aisha Meel en Adriëlle Schouten voor de leeftijd 4-6 jaar; De spannende erfenis van Willeke Brouwer voor de leeftijd 7-9 jaar en Wegwezen! van Hans Mijnders voor de leeftijd 10-12 jaar.

De Christelijke Boek- en Muziekhandel de Kandelaar nodigt alle jonge kunstenaars uit om deel te nemen aan hun spannende kleurwedstrijd ter ere van de Kinderboekenweek!

Deelnemen is eenvoudig:

1. Haal een prachtige kleurplaat op in onze winkel.

2. Laat je creativiteit de vrije loop en kleur de kleurplaat zo mooi mogelijk in.

3. Lever je ingekleurde kunstwerk uiterlijk op 30 oktober weer in bij onze winkel.

Maar dat is nog niet alles! Als blijk van waardering voor je deelname ontvang je een leuke attentie, en maak je kans op de hoofdprijs - een verrassing die je zeker niet wilt missen! Dus, doe mee en breng kleur in de Kinderboekenweek met de Christelijke Boek- en Muziekhandel de Kandelaar.

Over de Christelijke Boek- en Muziekhandel de Kandelaar: De Christelijke Boek- en Muziekhandel de Kandelaar is al jarenlang een vertrouwde adres voor boeken, kaarten, puzzels, spelletjes, dvd's, cd’s of cadeautjes. Ook kunt u hier terecht voor boekenbonnen of onze eigen cadeaubonnen.

En wist u dat onze tweedehands afdeling altijd open is? Hier vind u tweedehands boeken in allerlei genres, van Bijbels en kinderboeken tot kookboeken, romans, theologie, bladmuziek, cd's, dvd’s, en nog veel meer.

Het mooie is dat de winst die we maken bij de Kandelaar wordt gebruikt om organisaties te steunen die passen bij onze doelstelling. Neem ook een kijkje op onze webshop www.de-kandelaar.nl. Wij bezorgen in Ridderkerk gratis!

U vindt de Kandelaar tussen Dirk en de Hema aan de Sint Jorisstraat 10 in Ridderkerk. Tel. 0180-424698.