mainImage

Opnieuw orders klanten Picnic geannuleerd door protesten

5 juli 2022, 18:42 uur
Landelijk, IJsselmondeNieuws

Onlinesupermarkt Picnic heeft dinsdag opnieuw een deel van de bestellingen van klanten moeten annuleren. Dat deed het bedrijf na een boerenprotest bij een distributiecentrum in Utrecht dinsdagochtend. Het ging wel om minder orders dan maandag die niet konden worden geleverd, zegt een woordvoerder.

Picnic zegt er "met man en macht" aan te werken om de zaken op te lossen. Klanten zullen mogelijk wel merken dat enkele producten ontbreken omdat leveranciers de distributiecentra van Picnic niet konden bereiken.

De onlinesupermarkt denkt snel weer normaal te kunnen opereren. "We hebben de ruimte om extra bestellingen op te vangen", aldus de zegsman. Picnic wijst erop dat veel leveranciers elke dag al leveren aan het bedrijf en dat bijvoorbeeld precies de hoeveelheid brood wordt besteld die klanten de dag erna geleverd willen hebben.

Medeoprichter Michiel Muller gaf eerder al aan nog niet te weten of Picnic de geleden schade van zeker tienduizenden euro's op iemand gaat proberen te verhalen. "Dat zijn zorgen voor morgen."


Door: ANP | Foto: Picnic