mainImage

Extra opvallen met bedrukte koffiebekers

22 juni 2022, 16:28 uur
Landelijk

Ondernemers zijn altijd op zoek naar methodes om meer op te vallen. Promotie van de eigen onderneming is tenslotte cruciaal voor het succes en het voortbestaan. De effectiefste manieren om naamsbekendheid te vergaren zijn vaak de meest voor de hand liggende. Hierdoor worden ze jammer genoeg nog weleens over het hoofd gezien. Bedrukte bekers om uit te drinken zijn een uitstekend voorbeeld. Ze kosten amper meer dan normale bekers en zijn zeer nuttig wanneer je extra op wenst te vallen.

Bekers met een persoonlijke bedrukking zijn goedkoper dan je denkt
Nog niet zo lang geleden kostten op maat gemaakte artikelen veel geld. Maar door moderne productiemethoden is het veel makkelijker om rekening te houden met de specifieke wensen van een afnemer. Een groot deel van de productiefase vindt gewoon digitaal plaats. Kleine aanpassingen zijn daarom ook snel doorgevoerd. Voor horecagelegenheden is dat ideaal. Bijvoorbeeld wanneer een klant met jouw persoonlijke koffiebeker door de stad loopt. Veel mensen worden blootgesteld aan jouw bedrijfsnaam, logo of slogan. Maar ook andere bedrijven profiteren van hun eigen koffiebekers.

Het design van een beker veranderen kost weinig tijd en moeite
Je ziet liever niet permanent vast aan een bepaald design. Dat hoeft ook niet. Want het aanpassen van het ontwerp voor je beker kost bijna geen tijd. Hierdoor ga je gewoon mee met bepaalde trends. Daarnaast zijn tijdelijke koffiebekers ook een optie. Kies bijvoorbeeld voor een feestelijke uitstraling tijdens de kerstdagen of zet een personeelslid in het zonnetje die een bijzondere prestatie heeft geleverd of met pensioen gaat. De mogelijkheden zijn in feite eindeloos en de enige grens is je eigen fantasie. Laat je koffiebekers bedrukken door een professional die met je meedenkt voor de mooiste resultaten.

Een passende beker bij ieder drankje
In Nederland drinken we gigantisch veel koffie. Tijdens werktijden is het de meest gedronken drank. Geen wonder dus dat er overal automaten staan waar je koffie bestelt. Koffiebekers zijn relatief klein en daarom niet geschikt voor bijvoorbeeld frisdranken. Die drinken je klanten, medewerkers en zakelijke partners liever uit een passend exemplaar. Hetzelfde geldt voor dranken zoals espresso en cappuccino. Die smaken eenvoudigweg lekkerder wanneer je ze uit een geschikte beker drinkt. Dergelijke bekers laat je natuurlijk ook gewoon bedrukken. Kies voor een uniform design zodat jouw bekers op elkaar lijken en ze herkenbaar zijn. Bedrijven doen er in 2022 alles aan om op te vallen. Unieke, bedrukte koffiebekers zijn dé manier om goedkoop op te vallen bij een groot publiek.
 


Foto: PR