BNNVARA gaat gewoon door met maken uitzendingen Hotel Hollandia

2 October 2023, 15:59 uur
Landelijk
mainImage
ANP

Er is volgens een woordvoerder van BNNVARA "geen sprake van" dat Hotel Hollandia gaat stoppen. Van meerdere kanten werd het nieuwe programma van Paul de Leeuw, dat op 23 september op NPO 1 begon, bekritiseerd en dus zou een vroegtijdig einde volgens boze tongen in de lijn der verwachting liggen.

"We gaan gewoon door met de uitzendingen maken", benadrukt de zegsvrouw van de omroep. "Met Hotel Hollandia hebben we een sprong in het diepe gemaakt: een nieuw genre waarbij we satire, sitcom en een talkshow combineren. Dat is nog niet eerder gedaan en er is daarom ook geen pasklare formule voor." BNNVARA heeft er "alle vertrouwen in dat het format blijft groeien en steeds beter tot zijn recht zal komen".

Hotel Hollandia werd ruim anderhalve week geleden geopend. In het fictieve hotel ontvangt Paul de Leeuw wekelijks bekende Nederlanders waar hij mee in gesprek gaat. Ondertussen spelen Anniek Pheifer, Samir Hassan en Thomas van Luyn de personeelsleden van het hotel die een satirisch kijkje achter de schermen geven.

 


Door: ANP