Valse start voor Excelsior in uitwedstrijd tegen TOP Oss

10 August 2024, 10:40 uur
, Sport
ANP

Excelsior Rotterdam heeft vrijdagavond in de uitwedstrijd tegen TOP Oss een teleurstellende 3-1 nederlaag geleden. De wedstrijd begon met een veelbelovend eerste helft voor de Kralingers, maar kwam met twee ongelukkige tegengoals moeilijk uit de rust. De eerste kans van de wedstrijd was voor Excelsior, toen Donkor na drie minuten al gevaarlijk werd. Slechts drie minuten later was het raak: Richie Omorowa zette Excelsior Rotterdam op een 0-1 voorsprong met een overtuigende afronding. De vroege voorsprong gaf Excelsior een goede start, maar TOP Oss kwam al snel met een antwoord.

Na rust ging echter alles mis wat mis kon gaan bij de Rotterdammers. De uitkomende doelman Pascal Kuiper werd tot twee keer toe omspeeld, waarna zowel Giovanni Korte al Abel Stensrud kon afronden. De eindstand werd bepaald door debutant Tijmen Wildeboer: 3-1..