Welke vrijwilliger verdient een prijs?

4 July 2024, 10:52 uur
mainImage
Gemeente Ridderkerk

Welke vrijwilligers mogen in het zonnetje gezet worden? U kunt tot en met 10 oktober Ridderkerkers aanmelden voor de vrijwilligersprijzen.
 
De gemeente reikt, samen met Facet Vrijwilligerssteunpunt, elk jaar twee vrijwilligersprijzen uit: De Jaap van der Graafprijs voor een individuele vrijwilliger en de groepsprijs voor een vrijwilligersgroep. We reiken de prijzen uit als blijk van waardering voor alles wat Ridderkerkse vrijwilligers belangeloos voor de samenleving doen.
 
Ook dit jaar rekenen wij op uw hulp om vrijwilligers of groepen vrijwilligers voor te dragen. Aanmelden kan tot en met 10 oktober. Een jury beoordeelt wie de genomineerden en winnaars worden. De winnaars maken wij bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie van Gemeente Ridderkerk. Zij krijgen een aandenken en een cheque.
 
Op ridderkerk.nl/vrijwilligersprijzen vindt u informatie en een aanmeldformulier. Meldt u iemand liever schriftelijk aan? U kunt bij Facet aan Schoutstraat 5 een formulier ophalen. Meer informatie bij Junaidah Beun via (0180) 430 440 of [email protected].

 


Door: Gemeente Ridderkerk