Sociaal Tuinieren in Bolnes

21 September 2023, 10:28 uur
mainImage

Woont u in de buurt van het Haringvliethof en kunt u wel wat hulp gebruiken bij het weggooien van spullen, een karweitje in de tuin of wilt u een tegel vervangen door een plantje? Kom dan naar Sociaal Tuinieren.
 
Bolnes staat op zaterdag 23 september in het teken van Sociaal Tuinieren. De start is om 10.00 uur aan het Haringvliethof. Op initiatief van Stichting Present, Facet Ridderkerk, Wooncompas en de gemeente kunt u van 10.00 uur tot 14.00 uur terecht bij allerlei activiteiten.
 
Vrijwilligers van Present knappen deze dag tuinen op van inwoners die dit zelf niet kunnen en niemand hebben die hierbij kunnen helpen. Deze mensen zijn geselecteerd door Wooncompas en Facet.
 
Heeft u een tuintegel gewipt voor het NK Tegelwippen? Er staat een aanhanger klaar om de tegel in te leveren. U krijgt dan een plantje cadeau. U kunt een praatje maken met een energiecoach en om 11.00 uur meedoen aan de Snoei- en Tuinworkshop van hovenier VDBH West. Voor deelnemers en vrijwilligers is er om 12.00 uur een lunch.
 
Via [email protected] kunt u zich aanmelden voor de workshop.
 
 
 


Door: Gemeente Ridderkerk