Financieel Serviceloket denkt graag mee

16 March 2023, 10:43 uur
mainImage
Gemeente Ridderkerk

Hebt u vragen over welke regelingen wij hebben om u financieel te ondersteunen? Of heeft u budgetvragen? Dan kunt u terecht bij ons Financieel Serviceloket.
 
Tot en met 30 april kunt u hier elke maandag en dinsdag, zonder afspraak, binnenlopen tussen 9.00 en 13.00 uur en tussen 13.30 en 17.00 uur. Het Financieel Serviceloket is te vinden in de hal van het gemeentehuis. Buiten deze tijden is het loket op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.
 
Veel inwoners hebben te maken met hogere kosten, door bijvoorbeeld hogere energieprijzen en duurdere boodschappen. Het kan zijn dat u moeite heeft de vaste lasten te betalen. Misschien kunnen wij u ondersteunen en adviseren.
 
Bij het Financieel Serviceloket kunt u terecht voor informatie over onze ondersteuningsregelingen, zoals de energietoeslag en minimaregelingen. U kunt er ook vragen stellen over uw inkomen en budget. Loop gerust binnen, een afspraak maken is niet nodig.
 
U kunt ook bellen naar (0180) 451 234. Heeft u financiële problemen, dan kunt u ook contact opnemen met het team van schuldhulpverlening via [email protected].
 
 


Door: Gemeente Ridderkerk