Ridderkerks Dagblad | Rijsoord JO11-1 is Ridderkerks kampioen

Rijsoord JO11-1 is Ridderkerks kampioen

mainImage
Rijsoord JO11-1 kroonde zich deze week tot Ridderkerks kampioen.

In navolging van Rijsoord JO9-1 is ook Rijsoord JO11-1 Ridderkerks kampioen geworden. De laatste wedstrijd tegen RVVH JO11-1 moest de beslissing brengen, daar beide teams allebei de wedstrijden gewonnen hadden tegen respectievelijk Bolnes en Slikkerveer. Alleen het doelsaldo van de Kraaien was wat beter dan dat van RVVH, waardoor een gelijkspel voldoende zou zijn.

De eerste wedstrijd tegen Slikkerveer werd weliswaar met 4-1 gewonnen, toch was de opening voor Rijsoord JO11 wat moeizaam. In de tweede wedstrijd waren de jongens een ruime maat te groot voor Bolnes (16-1). De beslissing moest gaan vallen in de laatste wedstrijd tegen RVVH.

De Kraaien begonnen redelijk aan de wedstrijd, al keken ze al snel tegen een 0-1 achterstand aan. Rijsoord probeerde te blijven voetballen en loerde op kansen op de gelijkmaker, maar RVVH kwam zelfs op 0-2. De jongens van Rijsoord stroopten vervolgens de mouwen op en maakten niet veel later de aansluitingstreffer via Joy. Ferre maakte uiteindelijk ook nog 2-2, waarna Rijsoord JO11-1 zich op doelsaldo mocht kronen tot Ridderkerks kampioen.