Ridderkerks Dagblad | Koorconcert in Trinitatiskapel

Koorconcert in Trinitatiskapel

mainImage

Op zaterdagmiddag 23 februari 2019 kunt u de koren Vocale Bell"Odie en koorschool Belle Mangali onder leiding van dirigente Ilona Van Grondelle - de Kievit horen in de Trinitatiskapel in Dordrecht. 

De koren brengen een afwisselend programma van geestelijke en klassieke koormuziek. De koren worden begeleid door organist en pianist Johan den Hoedt en violiste en sopraan Alisa van Dijk. Naast koorzang hoort u deze middag ter afwisseling ook solo's van Alisa, Ilona en Johan. Het concert is het tweede concert in de concertserie 2019 van Alisa van Dijk in de Trinitatiskapel.

Na afloop is er een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en drankje in de 'Kosterij'. De aanvang van het concert is 15.30 uur. De deur is geopend vanaf 15.00 uur. De toegang is gratis, wel is er een collecte na afloop van het concert voor de onkosten en voor de musici.

Adres: Trinitatiskapel, Vriesestraat 22 te Dordrecht
Parkeren kan voor een voordelig tarief in de parkeergarage aan de Visstraat, op slechts 100 meter van de kerk. Voor meer info: www.alisavandijk.nl