mainImage

Kinderen zoeken 3500 paaseieren

Afbeelding is niet meer beschikbaar
1 april 2018, 12:18 uur
Algemeen

Ook dit jaar was het weer traditioneel paaseieren zoeken in de wijken Drievliet en Het Zand. De paashazen waren afgelopen vrijdagavond al op pad geweest om wel 3500 gekleurde paaseieren te verstoppen. De kinderen moesten zaterdagmorgen dan ook goed zoeken, maar hebben wederom weer erg hun best gedaan. Het aantal kinderen dat zich om half twaalf bij de Fuik verzamelde was namelijk weer groots.

Bij de Fuik stonden de paashazen de kinderen op te wachten voor de prijsuitreiking. Elk paasei was namelijk goed voor een lot waarmee zij mooie prijzen konden winnen. Paashaas André was zeer tevreden. ‘Het is altijd weer een feest om die blije gezichten te zien’. Ook zegt hij dat het zonnetje dat om half twaalf doorbrak voor een warme en gezellige sfeer zorgde.

Joëy Forman ging er die dag met de hoofdprijs vandoor. Hij won met zijn lot de grootste chocolade paashaas die er die dag te winnen was. Om half negen was hij al op zoek naar de paaseieren die volgens Joëy best nog wel lastig te vinden waren. Uiteindelijk heeft hij maar liefst tien paaseieren weten te vinden. Dit was het eerste jaar dat hij eindelijk een prijs heeft gewonnen.

De kinderen die niks wonnen met hun lot kregen een chocolade paashaas. Niemand ging dan ook met lege handen naar huis. Namens teamwijkidee zijn er dit jaar ook 1500 kaarten als lentegroet verstuurd naar de verzorg- en verpleeghuizen in de wijk.
Mocht u toevallig nog een paasei vinden dan is deze wellicht goed voor volgend jaar!

Tekst: Rosalie Brouwer


Foto: Digitaal Dagblad