Ridderkerks Dagblad | Karin Krukkert plaatsvervangend politiechef

Karin Krukkert plaatsvervangend politiechef

mainImage

Karin Krukkert zal met ingang van 1 oktober 2019 Helmoed Wierda opvolgen en de functie van hoofd operatiën, tevens plaatsvervangend politiechef van de eenheid Rotterdam vervullen.

Hans Vissers, politiechef van de Eenheid Rotterdam; “Ik ben heel blij met de benoeming van Karin als plaatsvervangend politiechef. Met haar benoeming zorgen we niet alleen voor continuïteit binnen de eenheidsleiding Rotterdam, maar zorgen we ook voor kwaliteit en diversiteit in de top van de leiding van de eenheid. Ik wens haar mede namens de andere medewerkers van de eenheid veel succes en werkplezier.”

Karin Krukkert is blij met haar aanstelling: ”Ik beschouw het als een voorrecht om voor de eenheid Rotterdam deze functie te mogen vervullen. Sinds mijn eerste dag in de eenheid Rotterdam in januari 2017 voel ik me welkom en voel ik me thuis. Het werk is boeiend, de problematiek is in omvang, aard en frequentie indrukwekkend en de collega’s zijn betrokken, professioneel en vriendelijk. De hands on mentaliteit en het vermogen om snel mee te bewegen met de ontwikkelingen op specifieke thema’s zoals Cyber, ondermijning, innovatie en CTER maken de eenheid bijzonder. Het is voor mij betekenisvol om daar de  komende jaren aan bij te mogen dragen.” 


Foto: Politie