Ridderkerks Dagblad | Jong en oud uitgenodigd bij De Driemaster

Jong en oud uitgenodigd bij De Driemaster

mainImage

Basisschool De Driemaster heeft de komende twee maanden diverse activiteiten op de agenda staan, waarvoor zowel jong als oud van harte is uitgenodigd. 

Informatieavond nieuwe kleuters – donderdag 6 februari 2020
Op donderdag 6 februari organiseert De Driemaster een informatieavond voor nieuwe kleuters. Zoekt u nog een school voor uw kind(eren), kom dan zeker langs en neem een PR-tasje mee waarin u thuis nog eens rustig de informatie kunt nalezen. 

60+ Loop-in – donderdag 5 maart 2020
Deze activiteit is speciaal voor opa's, oma's en andere 60+'ers. Kom gezellig langs op donderdag 5 maart aanstaande voor de 60+loop-in op de Driemaster. U bent van harte welkom vanaf 9.00 uur voor een kop koffie of thee met een gebakje. Vanaf 9.30 uur bent u welkom in onze groepen. De loop-in is om 12.00 uur afgelopen en heeft een open eind. Voelt u zich vrij om te komen en te vertrekken wanneer u wilt. 

Open dag – woensdag 18 maart 2020
Op 18 maart organiseert De Driemaster een open dag. Zoekt u een school voor uw kind en wilt u De Driemaster beter leren kennen? Kom langs! Kunt u niet overdag? Dan bent u ook in de avond van harte welkom. De open dag is van 9.00 tot 12.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur. Kunt u niet op 18 maart, maar wilt u toch langskomen? Neem dan contact op met de school via 0180-411500 of bezoek de website: www.dedriemaster-levwn.nl. Hier kunt u onder andere de kennismakingsvideo op de homepage bekijken. Tijdens de open dag worden er PR-tasjes uitgedeeld, zodat u thuis nog eens rustig de informatie kunt nalezen.