mainImage

Harmonie zoekt nog steeds spullen voor rommelmarkt

Afbeelding is niet meer beschikbaar
3 april 2018, 07:43 uur
Algemeen

Dit jaar wordt de jaarlijkse rommelmarkt van Muziekvereniging ‘Harmonie’ Slikkerveer gehouden op vrijdagavond 11 en zaterdag 12 mei.
Om dit weer tot een succes te maken zoeken de leden gebruikte spullen. De vereniging is op zoek naar tweedehands meubels, tv’s, speelgoed, boeken, kleding en huishoudartikelen en nog veel meer.
U kunt vanaf deze week bellen naar 0180-418072 (na 14.00 uur) voor een ophaalafspraak. Ook kunt u tijdens de repetitieavonden (maandag-, dinsdag- en donderdagavond) uw spullen zelf langs brengen. Het clubgebouw van de vereniging is gevestigd aan de Prinsenstraat 76 in Slikkerveer.
Mede dankzij uw hulp hoopt de vereniging weer op geslaagde dagen met een mooie opbrengst en kan zo de duurzaamheid bevorderd worden. Met de rommelmarkt financiert de club onder andere het onderhoud van instrumenten, uniformen en het clubgebouw. Daarnaast is het dankzij de rommelmarkt mogelijk om concerten en marsen te organiseren. De leden staan te trappelen om uw tweedehands spullen in ontvangst te mogen nemen.


Foto: Digitaal Dagblad