Ridderkerks Dagblad | De Fakkel vanaf maandag langer open

De Fakkel vanaf maandag langer open

mainImage

Zwembad De Fakkel zal vanaf 25 mei de openingstijden gaan uitbreiden. Vanaf aanstaande maandag kan er, met uitzondering van zondag, dagelijks twee uur langer baantjes worden gezwommen: van 7.00 tot 12.00 uur. Ook het aantal zwemmers per uur zal worden uitgebreid. Vanaf maandag zijn twaalf zwemmers per uur welkom. Op zondag is De Fakkel geopend van 8.00 tot 11.00 uur. 

Reeds gemaakte reserveringen kunnen niet worden gewijzigd. De 10 badenkaart is niet geldig. De geldigheid van de 10 badenkaart zal worden verlengd met de periode waarin deze niet gebruikt kon worden. 

De banenzwemmers kunnen vanaf 25 mei gebruiken maken van de kleedkamers van de sporthal. Er is een dames- en een herenkleedkamer waarin de zwemmers zich kunnen uitkleden. Zwemkleding moet nog steeds thuis aangedaan worden. De kleding dient te worden meegenomen naar het buitenbad, waar de kleding in de daarvoor geplaatste tent kan worden neer gezet. Na het zwemmen moet er buiten in de omkleedruimtes aangekleed worden.

Reserveren kan van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag en zondag kan dit van 8.00 uur tot 11.00 uur. Dit kan via telefoonnummer 0180-491122.

Vrij zwemmen zal voorlopig helaas nog niet plaatsvinden.