Dag des oordeels voor Van den Adel op WK

20 June 2019, 11:48 uur
Algemeen , Sport
mainImage

Het is alweer de derde dag van het WK 3x3-basketbal en vandaag staan de vrouwen weer op het programma. Natalie van den Adel neemt het vanmiddag met haar team, de nummer drie van de poule, op tegen nummer vier Letland en in de avond tegen pouleleider China. Het team van Van Adel staat momenteel met achtentwintig punten een winst- en een verliespartij op de derde plaats. China daarentegen staat bovenaan met twee winstpartijen en veertig punten, terwijl Letland met nul winstpartijen en eenentwintig punten op de vierde plaats te vinden is. Als Nederland vandaag presteert en Hongarije, de nummer twee, punten laten liggen, dan kunnen zij minstens een plaats stijgen en zich veiligstellen voor de kwartfinales. 

 De kwartfinales

Vandaag zal duidelijk worden of de vrouwen doorgaan naar de kwartfinales. Per poule gaan de nummers 1 en 2 door. Het vrouwenteam zal alle zeilen moeten bijzetten voor een plekje in de kwartfinales. 

Live

Nederland - Letland is vanmiddag om 17.20 en de wedstrijd tegen China even later om 19.20. De wedstrijden zijn live te volgen bij de NOS.