Overval op boekhandel in Opsporing Verzocht

mainImage
Overval op boekhandel in Opsporing Verzocht

In de eerste aflevering na de zomer besteedde het TV-programma Opsporing Verzocht dinsdag 28 augustus aandacht aan zaken die nog niet opgelost zijn. Daar was niet voor het eerst de overval op kantoorboekhandel Sanders in Bolnes onder de aandacht. Deze zaak werd op maandag 12 februari van dit jaar overvallen door een man die eerst vroeg of zijn chocoladereep ingepakt kon worden. Daarna bedreigde hij de medewerker met een scherp stuk plastic of glas. Met het geld dat hij kreeg rende hij richting de Noordstraat.

Een kwartier voor de overval lijkt de man ook al van plan te zijn geweest om de winkel Kruidvat, ook in winkelcentrum De Werf, te overvallen. Ook daar is hij vastgelegd op bewakingsbeelden.

Op zijn vlucht heeft hij een rode pet van het merk LaCoste verloren, die een dag later op de Rijnsingel is gevonden. De uitzending terugkijken kan hier.

Wie kan helpen met tips over de identiteit van de man, wordt verzocht contact met de politie op te nemen op 0800-6070. Wil je anoniem blijven, bel dan 0800-7000.


| Foto: Digitaal Dagblad