Vrouwen RVVH sluiten poulefase beker goed af

17 September 2018, 07:37 uur

De vrouwen van RVVH wonnen en verloren, maar sluiten de poulefase van de KNVB beker met goed gevoel af. Het won afgetekend bij eersteklasser Lyra.

De derde wedstrijd in de poulefase bracht de vrouwen van RVVH naar De Lier. Tegen eersteklasser Lyra werd het afgetekend 0-9 voor de Ridderkerkse Topklasser. Uiteraard was RVVH het aan haar stand verplicht de punten uit het Westland mee te nemen. Nieuwkomer Chanel Zimmerman zorgde al vroeg in de wedstrijd voor een 0-1 voorsprong. Lyra kon geen vuist maken tegen de veel hoger geklasseerde tegenstander. Dat gaf RVVH de ruimte om voor rust uit te lopen naar 0-4 door doelpunten van Viviane Verheijen, Fu-sang Pott en een ongelukkig eigen doelpunt van Lyra. Na rust hetzelfde wedstrijdbeeld. Celine Bruens tekende de 0-5 aan waarna Pott en Verheijen er elk nog twee scoorden.