Zomeractiviteiten bij Welzijn Ridderkerk

mainImage
Zomeractiviteiten bij Welzijn Ridderkerk

Het programma van het Zomerfestijn 2018 is klaar. In de hele maand juli kunnen de Ridderkerkse senioren weer gezellige activiteiten ondernemen. Het zomerfestijn is een initiatief van Welzijn Ridderkerk en wordt al jaren georganiseerd. Het is de werkgroep wederom gelukt om een leuk en gevarieerd programma neer te zetten. Zo kun je je aanmelden voor: Bonbon workshop, High Tea, scootmobieltocht, rondleiding Huys ten Donck en een filmmiddag. Daarnaast zijn er verschillende dagtochten door bijvoorbeeld Rotterdam, Historische Driehoek en naar Gelderland.
Wil je op een laagdrempelige manier bewegen en een gezellig kopje koffie/thee drinken? Ook dan heeft het Zomerfestijn verschillende mogelijkheden. De afsluiting eind juli is een heerlijk etentje bij Proeflokaal Bregje.

De laatste jaren zitten alle uitjes erg snel vol. Daarom raadt Stichting Welzijn iedereen aan om snel in te schrijven zodat u verzekerd bent van een plaatsje. Belangrijk: inschrijven is mogelijk vanaf maandag 14 mei bij het kantoor aan de Schoutstraat 5. Daarnaast is het mogelijk om in te schrijven in de verschillende wijkcentra. Op dinsdag 15 mei in Wijkcentrum West van 10.00 – 11.00 uur. In Wijkcentrum Bolnes kan dit op dezelfde dag van 14.00 – 15.00 uur. Op donderdag 17 mei van 15.00 – 16.00 uur kan iedereen inschrijven in Wijkcentrum Slikkerveer. Het hele programma is ook te vinden op onze website www.welzijnridderkerk.nl. Voor vragen of meer informatie over het Zomerfestijn 2018 kun je contact opnemen met Welzijn Ridderkerk, via 0180 – 432 350.


| Foto: Digitaal Dagblad