Seniorenuitjes tijdens Zomerfestijn

mainImage
Seniorenuitjes tijdens Zomerfestijn

Het Zomerfestijn, georganiseerd door Facet Ridderkerk (voorheen Welzijn Ridderkerk), bestaat uit verschillende uitjes voor senioren. In de maand juli worden er verschillende activiteiten georganiseerd waarvoor nog enkele plaatsen beschikbaar zijn, zoals de dagtocht naar de Ooijpolder, een rondleiding door Huys ten Donck en een rondje Rotterdam.

Dinsdag 17 juli is er een rondleiding door Huys ten Donck en aansluitend een wandeling door de schitterende tuin. Na de rondleiding krijgen deelnemers een lekker kopje koffie/thee en staat de natuurgids klaar voor de wandeling van ongeveer 45 minuten. De kosten voor deze bijzondere activiteit bedragen € 24,50 per persoon. De middag duurt van 13.30 uur tot 16.00 uur.

Donderdag 26 juli wordt het mooie Rotterdam bezocht met de bus. De Markthal, Centraal Station, Lee Towers Torens, Van Nelle gebouw en de verschillende bruggen komen voorbij. In restaurant Ketelbinkie staat een heerlijk lunchbuffet klaar en rond 17.00 uur bent u weer thuis. De kosten voor dit reisje zijn € 29,50 per persoon.

Wilt u mee met een van de bustochten, dan kunt u op verschillende plaatsen in Ridderkerk opstappen, bijvoorbeeld bij de Reijerheem, Welzijn Ridderkerk Schoutstraat, Wijkcentrum West, WVC Slikkerveer en het WVC Bolnes. Inschrijven en betalen kan bij de balie van Welzijn Ridderkerk aan de Schoutstraat 5. Pinnen is mogelijk. De aanmelding is definitief na betaling.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het Zomerfestijn? Neem contact op met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350.


Foto: Digitaal Dagblad