Remember the 00's: Partysquad in De Loods

mainImage
Remember the 00's: Partysquad in De Loods

Zaterdag 10 november is het tijd voor de tweede editie van: Remember the 00s in de Loods Deze editie heeft men weer een grote act weten te strikken die je ongetwijfeld terug laat denken aan die geweldige 00s-tijd, namelijk de Bazen van de club: the Partysquad.
Als jij in de 00's in het uitgaansleven te vinden was heeft deze act geen verdere introductie nodig. Met hun hits: ''Rampeneren en Stuk'' bestormden ze de hitlijsten en braken de tenten af. Ook nu is The Partysquad nog steeds niet klaar met het produceren van hits en zijn ze op vele feesten graag geziene gasten.

Nog een extra speciaal tintje aan deze avond is dat De Loods dit weekend haar verjaardag viert! 8 jaar geleden op 12 -11-2010 vierde De Loods haar eerste feestje. In die tijd waren het de 00s-hits die de feestjes domineerden.

Naast The Partysquad, draaien ook Sebastian Moreno, Jayden Hey, Miklo Velka & Von Blitz de beste 00's hitjes deze avond aan elkaar.

Voor dit evenement zijn er 50 ''Early Bird Vrienden-tickets'', samen met je vriend of vriendin op 1 ticket voor maar 10,- euro. Je kunt ze kopen tot 22 oktober via deze link.
Pre-sale tickets haal je voor 8,- euro, aan de deur betaal je 10,- euro. Minimum leeftijd is 18 jaar.


Foto: Digitaal Dagblad