Nog enkele plaatsen busreisjes Zomerfestijn

mainImage
Nog enkele plaatsen busreisjes Zomerfestijn

Het zomerfestijn is een initiatief van Welzijn Ridderkerk en wordt al jaren georganiseerd. In de maand juli worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Er staan ook enkele busreisjes gepland.

Zo is er op dinsdag 10 juli een Dagtocht naar de Ooijpolder. De Ooijpolder ligt ten oosten van Nijmegen en wordt gekenmerkt door het uitgestrekte landschap met kleine dorpen, boerderijen en mooie natuur. Halverwege is er een lunch in de Thornse molen. De kosten voor deze hele verzorgde dag zijn € 36,50 p.p.

Donderdag 19 juli is er een busreis naar de Historische Driehoek. Aangekomen in Hoorn wordt er overgestapt op de stoomtrein naar Medemblik. Na de rit met de stoomtrein wordt de weg vervolgd met de stoomboot naar Enkhuizen. Op deze boot wordt er een West-Friese lunch geserveerd. De kosten voor deze uitgebreide dag zijn € 49,50 p.p.

Donderdag 26 juli wordt het schitterende Rotterdam bezocht met de bus. De Markthal, Centraal Station, Lee Towers Torens, Van Nelle gebouw en de verschillende bruggen komen voorbij. In restaurant Ketelbinkie staat een heerlijk lunchbuffet klaar, rond 17.00 uur bent u weer thuis. De kosten voor dit reisje zijn € 29,50 p.p.

Wilt u mee met een van bovenstaande uitjes dan kunt u op verschillende plaatsen in Ridderkerk opstappen. Zo kunt u opstappen bij de Reijerheem, Welzijn Ridderkerk Schoutstraat, Wijkcentrum West, WVC Slikkerveer en het WVC Bolnes. Inschrijven en betalen bij de balie van Welzijn Ridderkerk aan de Schoutstraat 5. Pinnen is mogelijk. De aanmelding is definitief na betaling aan de balie van het kantoor.

Voor vragen of meer informatie over het Zomerfestijn 2018 kunt u contact opnemen met Welzijn Ridderkerk, via 0180 – 432 350.


Foto: Digitaal Dagblad