Met Zomerfestijn een dagje Rotterdam doen

mainImage
Met Zomerfestijn een dagje Rotterdam doen

Deze zomer kunt u weer genieten van de Zomerfestijn activiteiten van Facet Ridderkerk. Op donderdag 26 juli staat er een dagje Rotterdam in de planning.

Een gezellige dagtour door Rotterdam, voor velen zal dit een feest van herkenning zijn. De luxe bus neemt u mee voor een tour langs de havens, markthal, het centraal station, Lee Towers Torens, van Nelle gebouw en verschillende bruggen. Rond de middag wordt u ontvangen aan de Wilhelminapier, in het restaurant “Ketelbinkie”, hier staat een heerlijk lunchbuffet klaar met soep, roerei met spek, kroketten, 3 soorten beleg, kaas, wit en bruin brood, pistolets wit en bruin, melk en jus d’orange. In de bus is een toilet aanwezig en er is een mogelijkheid om zelf een kopje koffie& thee of een gekoeld drankje te bestellen. Rond 17.00 uur bent u weer thuis.

Kosten : € 29,50 p.p. incl. lunch
Tijdstip : 09.00 tot 17.00 uur
Vertrek per bus:
– 09.00 uur Reyerheem
– 09.10 uur Schoutstraat Welzijn Ridderkerk
– 09.20 uur Wijkcentrum West
– 09.30 uur WVC Slikkerveer
– 09.40 uur WVC Bolnes

Aanmelden
Inschrijven en betalen bij de balie van Welzijn Ridderkerk aan Schoutstraat 5. Pinnen is mogelijk. Als u in het bezit bent van de Ridderkerkpas dan kunt u ook hiermee betalen.

Heeft u vragen?
U kunt terecht bij Jesper Lagendijk, Henny de Wilt of Frances Kroeze via 0180-432 350.

Algemene informatie
• Activiteiten gaan door bij voldoende inschrijvingen. Schrijf u liefst z.s.m. in want vol is vol!
• Aanmelding gaat via het inschrijfformulier, per persoon moet dit worden ingevuld in verband met o.a. de opstapplaatsen.
• Aanmelding is definitief na betaling aan de balie op het kantoor. Bewaar uw betalingsbewijs goed, dit is tevens uw ticket voor de activiteit.
• U kunt zich tot 14 dagen vóór elke activiteit aanmelden.
• Is vervoer een probleem? Laat het weten! Wie weet kan de ‘Bus van Welzijn Ridderkerk’ u vervoeren naar de
desbetreffende activiteit.


Foto: Digitaal Dagblad