Marco Borsato na 15 jaar weer in De Kuip

mainImage
Marco Borsato na 15 jaar weer in De Kuip

Marco Borsato gaat weer een concert geven in De Kuip. Dat deed de zanger vijftien jaar geleden voor het laatst. Op 29 mei geeft Borsato zijn tiende concert in Rotterdam.

Eerder stond Borsato in De Kuip in 2002 en in 2004. Het concert van Marco Borsato is een jubileum: het is zijn tiende keer in de Rotterdamse voetbaltempel. Met het concert wil Borsato de Stones evenaren: zij waren tien keer te gast in De Kuip. Borsato beloofde destijds aan stadiondirecteur Jan van Merwijk dat hij ook voor een tiende keer zou terugkomen naar Rotterdam.

Andere artiesten
Borsato wil zijn concert aantrekkelijk maken voor jong en oud. Daarom treden ook Di-rect, André Hazes en Lil Kleine met hem op. ”Er komt nog veel meer moois naar De Kuip, maar dat houden we nog even geheim.”

Pleidooi
Borsato leek in de persconferentie een duidelijke voorkeur uit te spreken voor het huidige Feyenoordstadion. ”Dit stadion staat ergens voor, niet alleen op voetbalgebied, maar ook muzikaal. Dit stadion is het allermooiste poppodium wat we in Nederland hebben en heeft echt een ziel.”


Foto: Digitaal Dagblad