Lustrumconcert Popformatie Something Else

mainImage
Lustrumconcert Popformatie Something Else

In oktober 2013 is Popformatie Something Else opgericht als onderdeel van Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer. In oktober 2018 bestaat het koor dus 5 jaar. Dit wordt groots gevierd met een swingend lustrumconcert. Dit concert zal plaatsvinden op zaterdag 13 oktober in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam. Op deze avond laten Something Else een aantal ¨oude¨ nummers uit het repertoire horen, maar vooral ook heel veel nieuwe nummers. Daarnaast zal Guus Bok als speciale gast optreden.

Guus Bok
In juli 2017 is popformatie Something Else door Guus Bok benaderd om mee te werken aan het Ridderkerklied. Hij zocht een achtergrondkoor uit Ridderkerk, had over Something Else gehoord en vroeg hen de koorzang in het nummer voor de rekening te nemen. Dat gebeurde en het resultaat is geweldig. Guus en Something Else hebben dus al samen iets moois neergezet en dat zal tijdens het lustrumconcert vast weer gebeuren. Het Ridderkerklied zal ook zeker gezamenlijk ten gehore gebracht worden tijdens de avond.

Live muziek
De hele avond wordt begeleid door een live combo. Geen muziekbandje dus, maar live muziek! Ook de drumband van Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer werkt mee aan het concert en zal het koor met hun stoere slagwerk begeleiden. Daarnaast zullen een aantal leden van het fanfareorkest van de Muziekvereniging hun medewerking verlenen.

Loterij
U doet als publiek van het concert automatisch mee met de lustrum loterij die op de lustrumavond plaatsvindt. Dus deze avond bomvol muziek en gezelligheid kan u ook nog eens een leuke prijs opleveren.

Kaarten
Kaarten voor deze geweldige avond zijn te verkrijgen via deze link. Hier vindt u tevens meer informatie.


Foto: Digitaal Dagblad