Feest der Giganten voor alle vrijwilligers

mainImage
Feest der Giganten voor alle vrijwilligers

Jaar in, jaar uit maken veel inwoners zich verdienstelijk met het vrijwilligerswerk in Ridderkerk. Hun belangeloze inzet verdient waardering en daarom organiseert Connect2Act, namens de gemeente Ridderkerk, op zaterdag 16 juni aanstaande weer het jaarlijkse vrijwilligersfeest: het Feest der Giganten!

Het thema dit keer is heel toepasselijk ‘Zomer’. Het programma bevat leuke zomerse onderdelen en de ruimtes worden in zomerse sferen gebracht. Net als de voorgaande edities is aan iedereen gedacht. De gasten kunnen heerlijk dansen op discovloer met DJ Alan in De Loods. In De Gooth zijn zitjes en kan men genieten van zuidelijke zang-, en dansoptredens. In het Hooftkwartier zijn er weer leuke attracties met een actief tintje. Uiteraard wordt er voor lekker hapje en drankje gezorgd en is er gelegenheid om gezellig met elkaar te praten. Kortom, voor iedereen wat wils! Ook dit jaar daagt de organisatie de vrijwilligers uit om in stijl gekleed te komen!

Het feest vindt plaats aan de P.C. Hooftstraat 4a (De Loods/De Gooth).
Het feest begint om 20.30 uur en duurt tot ongeveer 00.30 uur (inloop vanaf 20.00 uur).
Organisaties met vrijwilligers krijgen binnenkort de uitnodiging. Zij kunnen dan de vrijwilligers aanmelden via [email protected] Voor meer informatie over het Feest der Giganten kunt u naar de website www.connect2act.nl of via 0180 – 430 440.


Foto: Digitaal Dagblad