RVVH weer Ridderkerks beste

mainImage
RVVH weer Ridderkerks beste

De Jacques van der Linden-bokaal is ook dit jaar weer een prooi geworden voor de voetballers van RVVH. Na de zege van 4-0 op Rijsoord dinsdagavond, werd ook Slikkerveer verslagen. Beide goals vielen na rust.

Slikkerveer verdiende zeker voor rust de complimenten. De derdeklasser deed niet onder voor de degradant uit de hoofdklasse. Sterker nog, met een schot op de paal was Ronald Capelle namens Slikkerveer zelfs het dichtst bij een openingstreffer.

Na de rust hield RVVH letterlijk het hoofd erbij, want met twee kopgoals werd het verschil gemaakt. Acht minuten na de pauze scoorde Siebren Hoekstra en vijf minuten voor tijd bepaalde Gino Boers de eindstand op 2-0. Tussen de twee goals door zag Slikkerveerder Steven de la Rambelje, koud in het veld, nog de rode kaart. Door de vele wissels aan beide kanten werd het in deel twee bepaald niet overzichtelijker, inherent aan de oefenperiode. De zege van RVVH kwam niet meer in gevaar.

Na de afzegging SV Bolnes, omdat zij geen team op de been konden brengen, verviel de wedstrijd om plaats drie. Rijsoord oefende daardoor thuis tegen SC Feyenoord. Van de kersverse hoofdklasser werd met 2-3 verloren.


Foto: Digitaal Dagblad