RVVH en Rijsoord moeizaam door in beker

mainImage
RVVH en Rijsoord moeizaam door in beker

De voetballers van RVVH hebben dinsdagavond met de nodige moeite de volgende ronde van de VoetbalRijnmondCup (Palace Casino Cup) bereikt. Met een geïmproviseerde opstelling, een mix van 1, 2 en A1, duurde het tot de slotminuut voor de beslissing viel. Gazar Dermendjan kreeg uiteindelijk Vierpolders op de knieën. In de eerste helft had Agbor Eyongakpa RVVH aan de voorsprong geholpen. Vanaf de strafschopstip hees de vierdeklasser zich naast RVVH.

De weg naar de kwartfinale is nog lang. In de volgende ronde wacht een grotere horde, namelijk Spijkenisse dat in de derde divisie uitkomt. En wanneer die partij gewonnen wordt, moet RVVH nog een tussenronde spelen, en de kans is groot dat Capelle daarin de tegenstander is.

Rijsoord heeft het ticket voor de kwartfinales al te pakken, want loting bepaalde dat de kraaien niet hoeven uit te komen in de tussenronde. Tegen derdeklasser Perkouw liet men de tegenstander te lang in de wedstrijd. Uiteindelijke werd het toch 0-2. Voor de thee scoorde Zepp Jacobs. Na de pauze werd eerste aan beide kanten de lat geraakt, voordat Khalid Rahli de deur voor de ploeg uit Berkenwoude dichtgooide.

De finaledag van dit toernooi is op de velden van SV Slikkerveer.


| Foto: Digitaal Dagblad