Nieuwe hoofdsponsor voor sv Ten Donck

mainImage
Nieuwe hoofdsponsor voor sv Ten Donck

sv Ten Donck vindt in “Noort & De Vries” nieuwe hoofdsponsor

Sv Ten Donck is zeer verheugd te kunnen melden een nieuwe hoofdsponsor te hebben gevonden. Noort & De Vries - partners in daken, is voor een periode van 3 jaar een overeenkomst aangegaan met de Ridderkerkse sportvereniging. Hiermee zal de naam van het bedrijf te zien zijn langs de velden en op de wedstrijdshirts van de korfbalselectie.

“Via-via ben ik contact gekomen met sv Ten Donck en merkte al snel hoe warm de club is en waar een mooie groep vrijwilligers haar stinkende best doet dit ook zo te houden. Hier draag ik graag een financieel steentje aan bij” aldus mede-eigenaar André de Vries.

Noort & De Vries, gevestigd aan de Boelewerf in Bolnes, voorziet in totaalonderhoud voor het dak. Het bedrijf onderscheid zich door alle dak-specialismen in huis te hebben. Van lei- en dakdekkers tot zinkwerkers maar ook het saneren van asbest en het plaatsen van zonnepanelen is geen probleem.

Afgelopen weekend werden de nieuwe tenues gepresenteerd in de thuishal van Ten Donck. In bijzijn van Andre de Vries werden de nieuwe blauw-gele shirts overhandigd en meteen in gebruik genomen.

Ten Donck 2 wist tegen KCC/SO natural 6 uit Capelle aan den IJsseld e eerste wedstrijd in de nieuwe shirts te winnen met 15-12.

Het vlaggenschip van Ten Donck, dit jaar uitkomend in de eerste klasse, kreeg ONDO uit Middelburg op bezoek. Het door blessures geplaagde Ridderkerkse team had het vanaf minuut één erg zwaar. In de beginfase van de wedstrijd sloegen de bezoekers een gat dat Ten Donck niet meer te boven kwam. In de tweede helft wisten de Zeeuwen verder uit te lopen naar een eindstand van 18-31.


Foto: Digitaal Dagblad