KCR weet wat het te doen staat

mainImage
KCR weet wat het te doen staat

KCR speelt zaterdag voor de vierde keer dit seizoen tegen SDO. De zaalkampioen uit Kamerik lijkt nu ook tijdens de veldcompetitie op weg naar de Hoofdklasse. Voor KCR wordt het een zware dobber om de laatste plaats te verlaten. Ondanks twee zeges na de winter, wordt het gat met nummer 7 KVA maar niet kleiner, omdat de ploeg uit Amstelveen ook punten blijft pakken. Wanneer KCR niet wint bij SDO en KVA slaagt daar tegen GKV wel in, valt het doek voor de ploeg van Dennis Gaemers.

Hoop put KCR echter uit een paar statistieken. In de heenwedstrijd was KCR een maat te klein (15-33), maar tijdens de zaalcompetitie moest SDO tweemaal diep gaan om een kleine zege te pakken. Daarnaast bleek SDO na de winter niet onverslaanbaar, onder meer door thuis van BEP te verliezen. SDO leidt met twee punten voorsprong op GKV en Die Haghe.

Gezien de importantie van een goed resultaat trainden de spelers en speelsters van de Ridderkerkers ook op Hemelvaartsdag met de hoop op een stunt. Aanvang in Kamerik is om 15.30 uur.

Foto: Sander Onderdelinden


| Foto: Digitaal Dagblad