KCR ontvangt Belgische landskampioen

mainImage
KCR ontvangt Belgische landskampioen

Komende weken zijn de korfballers in het land in voorbereiding op de zaalcompetitie. Die van KCR starten vandaag met de indoortrainingen. Komend weekend speelt men in Antwerpen ter voorbereiding en de week erna is er in De Wissel op vrijdag en zaterdag een vierkamp met KVS, NOVA en HKC.

Toch wordt er woensdagavond al gekorfbald in de nieuwe gemeentelijke sporthal op het Reyerpark. KCR is dan gastheer van het duel tussen het Vlaamse KV Boeckenberg en DALTO/Klaverblad Verzekeringen uit Driebergen.

De regerend Belgische landskampioen zaalkorfbal reist vanuit Antwerpen af naar de gloednieuwe hal voor een ontmoeting met de ploeg die vorig jaar net niet terugkeerde in de Korfballeague, DALTO, dat overigens op het veld wel uitkomt in de Ereklasse. De wedstrijd van deze twee ploegen van hoog niveau is gratis toegankelijk en begint om 20.00 uur.

Voorafgaand aan het duel tussen Boeckenberg en DALTO speelt om 19.00 uur de G-afdeling van KCR een oefenwedstrijd. Zij ontvangen het G-team van PKC/SWK Groep uit Papendrecht.| Foto: Digitaal Dagblad