KCR niet goed genoeg tegen GKV

mainImage
KCR niet goed genoeg tegen GKV

Voor de korfballers van KCR leverde de competitiestart afgelopen zaterdag geen punten op. In het uitduel bij GKV/Enomics zorgde een ondermaatse afwerking voor een duidelijke 24-17 nederlaag.

Al vroeg in de wedstrijd werden de Ridderkerkers op een achterstand gezet, die niet meer te repareren bleek. Daarvoor moest teveel krachtsinspanning worden geleverd door de aanvallers die strak verdedigd werden. Na de vlotte 5-1 kwam KCR nog terug tot 6-4. De thuisploeg was fanatieker en wilde de nare smaak van een vooralsnog slecht verlopen veldcompetitie wegpoetsen. Halverwege was de stand opgelopen tot 15-9.

Na de hervatting kwam er nog even hoop in het Ridderkerkse kamp door drie treffers op rij, maar een paar minuten later was het alweer 18-12. Daarna kabbelde de wedstrijd zonder spanning richting het einde. Met 24-17 bleven de punten verdiend in Gorinchem.

Komende zaterdag staat voor KCR de eerste officiële thuiswedstrijd op het programma. Op bezoek komt Pernix, dat door de knappe thuiswinst op Tweemaal Zes al twee punten op zak heeft.


| Foto: Digitaal Dagblad