Guus Bok op Openingday Ridderkerk Rowdies

mainImage
Guus Bok op Openingday Ridderkerk Rowdies

Voor de honk- en softbalsters van Ridderkerk Rowdies begint komend weekend de competitie.

De voorbereiding viel voor een groot deel in het water, door het slechte weer in maart, maar de motivatie is er niet minder om. Het eerste honkbal team van Ridderkerk Rowdies ontvang, op zondag 8 april, het Utrechtse Domstad Dodgers, aanvang 14.30 uur.

De Ridderkerkers komen dit seizoen uit in de 1e klasse B en mikken op een plaatsje in de middenmoot, een plaats die aan het eind van het seizoen een promotie naar de topklasse kan opleveren.

De K.N.B.S.B. voert in het seizoen de Topklasse in, en de eerste zes teams van de 1e klasse A en B promoveren automatisch naar deze klasse.

Ook voor het eerste Softbalteam, wat vorig seizoen promoveerde naar de 3e klasse, wacht een thuiswedstrijd, op zondag 8 april, waarin Schiedam de tegenstander zal zijn, deze wedstrijd  begint om 13.00 uur.

Voor aanvang van de wedstrijden zijn er op het sportpark van Ridderkerk Rowdies, activiteiten gepland, één hiervan is een optreden van Guus Bok, hij zal het “Ridderkerklied” ten gehore brengen, voorafgaande aan de wedstrijd van de wedstrijd van de honkballers van Ridderkerk Rowdies.

Guus Bok zal ook de  eerste pitch  gooien bij de wedstrijd Ridderkerk Rowdies – Domstad Dodgers.

U bent van harte welkom bij beide wedstrijden aan de Oosterparkweg 7.

 

 

 


Foto: Digitaal Dagblad