Fouten doen Bolnes de das om

mainImage
Fouten doen Bolnes de das om

SV Bolnes speelde zaterdagmiddag zijn tweede bekerwedstrijd. Tegen ‘s-Gravendeel was men zeker niet minder, er werd wel verloren.

Bolnes begon uitstekend aan de wedstrijd en kreeg ook kansen. ‘s-Gravendeel had geluk dat Bolnes niet scoorde. Na 25 minuten kantelde de wedstrijd volledig. Na een fout in de achterhoede waarbij twee spelers van Bolnes onder de bal door liepen, kon de spits van ‘s-Gravendeel heel eenvoudig de score openen. De 0–2 was een lucky voor ’s-Gravendeel. Een Bolnes-verdediger raakte een voorzet verkeerd en de bal zeilde over de keeper heen het doel in. Dit was dus puur pech maar in plaats van de schouders eronder te zetten werd er nog meer gepraat. Daarna werd het door niet opletten van de verdediging en slecht uitkomen zelfs 0–3 voor de rust.

Nadat de spelers in de rust waarschijnlijk een donderspeech van trainer Serge Lopes aangehoord moeten hebben, kwam Bolnes als herboren uit de kleedkamer en scoorde binnen 10 minuten de 1 – 3 middels de prima vrijgespeelde Derrel Lionahr.

Binnen 50 seconden had de tegenstander echter de marge al weer op drie gebracht (1-4). Ook hier ging weer een verdedigingsfout aan vooraf. Hierna vonden beide ploegen het wel genoeg en was de wedstrijd gespeeld.


Foto: Digitaal Dagblad