Eerste handbal Beachteam Saturnus’72 van start

mainImage
Eerste handbal Beachteam Saturnus’72 van start

Al jaren zit het Beachhandbal in de lift. Op recreatieve basis doet Saturnus’72 gezellig mee. En dat blijft de vereniging ook zeker doen. Een eerste C team is een feit.
Vanaf dit seizoen ligt er een professioneel Beach veld op het Reyerpark. Aan de Kastanjelaan gaat Saturnus’72 van start met trainingen voor Beach handbal. Samen met D.E.S. uit Papendrecht, Conventus uit Zwijndrecht en Savosa uit Barendrecht beginnen Saturnus met clinics op 12 mei en 16 juni 2018. Met de daaruit volgende aanmeldingen gaan we Beach teams vormen voor de categorieën E, D en C-jeugd. Maar ook de B-jeugd gaat trainen. De woensdagavond wordt de avond voor de jongste jeugd. De maandagavond voor de andere categorieën. Ondertussen is er sinds dit jaar al een team bezig met trainen en zij gaan ook deelnemen aan de NK toernooien. De huidige meisjes C is er klaar voor, in een fraaie nieuwe outfit staan ze te trappelen om wedstrijden te gaan spelen.
Op de trainingsavonden en tijdens de clinics ben je van harte welkom. Je kunt komen voor het Beachhandbal of het gewone handballen? Je kan altijd langskomen! Meer informatie kun je vinden op www.saturnus72.nl


Foto: Digitaal Dagblad