“De Draai Rond de Kraai” op zaterdag 12 mei

mainImage
“De Draai Rond de Kraai” op zaterdag 12 mei

Dit jaar wordt alweer de 23e editie van De Draai rond de Kraai verreden. Zaterdag 12 mei is er weer voldoende te beleven in de Rijsoordse straten rondom het sportpark ‘Het Kraaiennnest’.

Meer dan wielrennen alleen
Ook dit jaar worden er in samenwerking met het Roparunteam “De Rezoordse Kraaien” 3 hardloopwedstrijden georganiseerd . Om 11.45h starten de 5km en 10km loop door Rijsoord. Gelijk daarna is er voor de kleintje een Kleine Kraaienloop over het 1700 meter tellende parkoers.

Inqar Nootenboom hoofdsponsor
Een evenement kan niet zonder de sponsors opgezet worden, daarom is het comité zeer verheugd dat sponsor Inqar Nootenboom Ridderkerk zijn steun als hoofdsponsor weer heeft toegezegd. Samen met de vele trouwe sponsors kan dan ook deze 23e wielerronde weer verreden worden.

Net als afgelopen jaar starten er 4 categorieën. Om 12.30 uur zal de Sportklasse de middag openen, om 14 uur starten de Amateurs. De Elite/Belofte Club-Vrouwen/Amateur-Vrouwen gaan om 15.15 uur van start en de Elite-Mannen/Beloften zullen de wielermiddag afsluiten en gaan voor de 90 km om 17.00 uur van start.

Comité
Door de organisatie zal er de komende tijd weer veel worden gevraagd om de ronde in zijn geheel vorm te geven en zal er de komende tijd de al bestaande sponsors en nieuwe sponsors worden benaderd om samen deze ronde weer mogelijk te maken. Ook de organisatorische zaken zoals hekwerken, geluid, catering, enz. vragen de nodige aandacht. Samen met vele vrijwilligers zal daar de komende tijd de schouders onder gezet worden.


Foto: Digitaal Dagblad