Slikkerveer viert 98-jarig bestaan met reüniewedstrijd

8 October 2018, 19:00 uur

Traditiegetrouw werd op 7 oktober, de dag van de oprichting van sv Slikkerveer, een activiteit georganiseerd om dit jubileum luister bij te zetten. Dit jaar was er een reüniewedstrijd tussen de teams van Slikkerveer 7 en Slikkerveer 10 van 15 jaar geleden. Het Slikkerveer 7 team van onder andere William Rijsdijk en de broers Pascal en Vincent Wernke moesten het opnemen tegen Slikkerveer 10 (Texel 2003) van Gilles Brandt en Albert van Velzen met als gastspeler Lucien van der Beek.

Voor dat de wedstrijd begon werd een minuut stilte in acht genomen voor het overlijden van ons lid Kees Spilt (73 jaar). De wedstrijd stond onder leiding van Aad Neeskens en bleef tot aan de rust spannend met een 0-0 stand. In de tweede helft werd het verschil gemaakt. De wedstrijd werd gewonnen met 3-0 door Slikkerveer 10 met als uitblinker bestuurslid Pim Bakker. De laatste treffer werd door Rien van der Beek ingeleid middels een strafschop. Na de wedstrijd begon de zogenaamde derde helft en konden de spelers genieten van een perfect koud en warm buffet. Ook werden er nog veel herinneringen aan vroeger opgehaald.