Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Ook tegen v.v. Brielle is RVVH er niet in geslaagd de eerste driepunter binnen te halen. Op het fraaie Geuzenpark gingen de Ridderkerkers redelijk kansloos met 2-0 onderuit. De positie op de ranglijst is nu weinig rooskleurig.

De beginfase was voor RVVH dat enkele kansjes kreeg via Brandon Könemann en Siebren Hoekstra. Na ruim een kwartier was het echter de thuisploeg die na naïef verdedigen bij RVVH via oud RVVH-er Gino Stolk aan de leiding kwam. Dit werd uiteindelijk ook de ruststand.

Na de rust hoopte RVVH met twee wissels het tij te keren echter het pakte anders uit. Na ruim tien minuten werd een scheidsrechtersbal RVVH fataal. De bal werd te simpel ingeleverd waarna Brielle razendsnel en goed omschakelde. Een mooie diepe bal werd via de rechterkant fraai met een boog binnengeschoten door Jeffrey Duijnstee, 2-0. RVVH probeerde het nog wel maar kansjes voor m.n. Hoekstra strandden voortijdig. Doelman Tim Elkhuizen voorkwam met nog prima reddingen een grotere nederlaag.

Brielle – RVVH 2-0 (1-0)