Op dinsdag 17 juli is er de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen door het Huys ten Donck. Welzijn Ridderkerk organiseert deze middag. Tijdens de rondleiding in het Huys krijgt u meer te horen over de geschiedenis van de familie Groeninx van Zoelen en van de historische buitenplaats, de VOC-tijd die hiermee gelinkt is en over de bijzonderheden van het authentieke interieur. Deze rondleiding begint om 13.45 en duurt ongeveer 45 à 60 minuten. Na de rondleiding krijgt u een kopje koffie of thee en staat de natuurgids klaar voor u om u mee te nemen voor een mooie wandeling door het park rondom het Huys.

Kosten : € 24,50 p.p. incl. koffie/thee
Tijdstip : 13.30 tot 16.00 uur.
Vervoer : U dient zelf voor vervoer te zorgen.
Locatie : Benedenrijweg 461

Deze workshop is onderdeel van de Zomerfestijn activiteiten van Welzijn Ridderkerk.

Aanmelden
Inschrijven en betalen bij de balie van Welzijn Ridderkerk aan Schoutstraat 5. Pinnen is mogelijk. Als u in het bezit bent van de Ridderkerkpas dan kunt u ook hiermee betalen.

Heeft u vragen?
U kunt terecht bij Jesper Lagendijk, Henny de Wilt of Frances Kroeze via 0180-432 350.

Algemene informatie
• Activiteiten gaan door bij voldoende inschrijvingen. Schrijf u liefst z.s.m. in want vol is vol!
• Aanmelding gaat via het inschrijfformulier, per persoon moet dit worden ingevuld in verband met o.a. de opstapplaatsen.
• Aanmelding is definitief na betaling aan de balie op ons kantoor. Bewaar uw betalingsbewijs goed, dit is tevens uw ticket voor de activiteit.
• U kunt zich tot 14 dagen vóór elke activiteit aanmelden.
• Is vervoer een probleem? Laat het ons weten! Wie weet kan de ‘Bus van Welzijn Ridderkerk’ u vervoeren naar de
desbetreffende activiteit.

Foto: Huys ten Donck