Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

In een oefenwedstrijd heeft Rijsoord dinsdagavond Alexandria 66 overklast. Na de ruime overwinning op Bruse Boys afgelopen zaterdag waren het nu de Rotterdammers die eraan moesten geloven. Het niveauverschil tussen tweedeklasser Alexandria 66 en eersteklasser Rijsoord werd in een 0-7 uitslag duidelijk aangegeven. Rijsoord speelde zeer gedisciplineerd en gedreven en gaf geen enkele kans weg. Met de rust was het al 0-4 door doelpunten van Patrick Berends, Jimmy van der Vaart en Nelson Costa de Brito (2).

Ook in de tweede helft bleef Rijsoord de thuisploeg onder druk zetten en scoorde nog driemaal. Het was de ingevallen Casper Gerritse, die een puntgave hattrick scoorde en daarmee zijn visitekaartje afgaf. Al met al een nuttige oefenwedstrijd in de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Heerjansdam zaterdag as.