Zaterdag 18 augustus bood de Rabobank in samenwerking met Kunstbende bij het slotevent van 3×2 in Ridderkerk een succesvolle danceworkshop van Juvat Westendorp aan. Dit werd mede mogelijk dankzij de inzet van een aantal lokale ondernemers met wie de Rabobank mooie verbindingen kon leggen. ‘Een danceworkshop aanbieden is één, maar van het één kwam eigenlijk het ander’, aldus Jos van ’t Noordende van de Rabobank.

‘Toen we de workshop aanboden aan het bestuur van 3×2 leek het ons leuk als Juvat op een podium zou kunnen staan. Zodat iedereen hem ook zou kunnen zien. Marjan Bravenboer van 3×2 bracht ons in contact met Richard de Haan van Hightone. Hij is in verschillende hoedanigheden al jaren betrokken bij 3×2. Hij was meteen enthousiast om er samen met de Rabobank iets moois van te gaan maken. Hij legde voor ons contact met een andere trouwe sponsor, Transportbedrijf C. Groenenboom B.V.; zo werd een aanhanger geregeld die als podium kon fungeren. En daar waren we al heel blij mee.’

Maar, in theorie zou het die zaterdag natuurlijk ook kunnen regenen. Het podium zou dan wellicht te glad en daarmee ook gevaarlijk worden. ‘Dus werd nagedacht over een oplossing.’ gaat Jos verder. ‘En ook die kwam er. Via een relatie van Richard de Haan werd vervolgens gezorgd voor een dak en zijwanden, zodat het podium bij slecht weer droog zou blijven. Gelukkig bleek dat achteraf niet nodig, maar toen we bezig waren met de voorbereidingen waren de verwachte weersomstandigheden nog alles behalve duidelijk. Dus kozen we voor zekerheid. En toen we via Rens Bok Productions uit Ridderkerk ook nog een reeks fraaie foto’s van de danceworkshop aangeleverd kregen, stond niets een spectaculair optreden van Juvat meer in de weg. Ik ben er trots op dat we door het leggen van de juiste verbindingen samen iets moois hebben kunnen neerzetten tijdens de 3×2! En aan enthousiasme was zaterdag totaal geen gebrek, want er werd volop meegedaan door alle 3×2 teams. De Rabobank kijkt dan ook terug op een geslaagde workshop en bedankt alle betrokken sponsors voor hun inzet en medewerking.’ zo besluit Jos.